Butik

Hundefoder og kattefoderHos Rosendal Dyreklinik forhandler vi både hundefoder og kattefoder. Vi sælger Hills Vet Essentials og Hills Prescription Diets, som er foder der passer til netop dit dyrs behov. Hill’s har produceret kvalitetsfoder i mange år og vi sælger både Hill’s tørfoder og dåsefoder til hunde og katte.

Vi har et større sortiment af våd foder og tørkost fra Hills, til en billig pris, som vil glæde dit kæledyr.


Vi sælger også ACANA hundefoder, som er høj kvalitetsfoder. Foderet er uden korn, men med grøntsager, som giver hunden de nødvendige kulhydrater. ACANA er et rigtig smagsfuldt og frisk foder produkt, som de fleste hunde elsker.


Dyreklinikken er også forhandler af ORIJEN til hund og kat. ORIJEN er prisvindende biologisk korrekt dyrefoder, som er rig på kød og protein med begrænset kulhydrater.


Vi har valgt, at have et bredt sortiment af både Hills Vet Essentials, Hills Prescription Diets, ACANA og ORIJEN, men hvis der er en type, vi ikke har, som passer dit kæledyr bedst, vil vi gerne bestille det hjem.

Pelspleje

B&B økologisk pelspleje til hund, kat og gnaver. Vi har et bredt udvalg af B&Bs produkter, som er det bedste indenfor pelspleje til din firebenet ven.

Med B&B shampoo får du en mild, allergivenlig og effektiv hundeshampoo og katteshampoo.

Kom endelig forbi dyreklinikken på Samsø, og se vores sortiement og få professionel rådgivning af pelspleje.

Snacks

Vi har et stort udvalg af snacks til hunde og katte. Fra Snack’it har vi alt fra okselårben, hestekød, lammelever til torskeruller. Sunde og billige dyresnacks til din hund eller kat.

Samtidig sælger vi også lækre godbidder fra ORIJEN. De kommer i en pose med genluk, så du nemt kan have godbidder med på gåturen.
SAMT ørerens, loppe behandling, løbetids trusser, oppustelige kraver og alt det man vil forvente at finde i en god dyreklinik.