Klinikken tilbyder


Tandbehandling


"Hvis man kun kan vælge mellem en læge eller en tandlæge her i livet skal man nok vælge tandlægen" påstås det at kloge mennesker en gang har sagt, og der er noget om det.  :-)


Tandkødsbetændelse og dårlige tænder har en utrolig evne til at ødelægge livskvalitet og livslængde for dyr såvel som mennesker. 

Vi har det nyeste udstyr og masser af erfaring i bedst tandpleje.


With modern equipment and lots of experience we are ideally suited to help you with any dental problems your pet might have.


Hospitalisering


Vi gøre flittigt brug af vores Shore-line kennel system både for patienter der er inde for dagen for operationer, men også for dem der skal blive i nogle dage på drop osv.

Røntgen + ultralyd


Vi har et smukt og splinter nyt DR digital røntgen anlæg, som bruges flittigt.

Ultralyd giver chancen for at forstå situationer,

hvor røntgen ikke kan hjælpe.

Operationer

  

Med mange års erfaring inden for kirurgi, og bedst tænkeligt udstyr så som opvarmet operationsbord, routinemæssig smertestillende medicin, kontrolleret væske terapi, og anaestesi med puls, ilt og respirations måler som standard, gør vi alt vi kan for at sørge for at enhver operation går godt. 


I flere år startede jeg hver arbejdsdag med at sterilisere 5-10 tæver på the Battersea Dogs Home!

Jeg laver så lille et sår som muligt, og bruger ExamVision lupbriller for perfekt belysning og forstørrelse mens jeg opererer. Et lille sår giver en kortere operations tid og en mere behagelig heling. 


Jeg syer huden sammen med fortløbende intrakutan sting, som betyder at der ikke er sting der skal fjernes senere, og heller ikke brug for krave o.l. for at dyrene skal holde sig fra såret for der er ingen sting at skulle passe på.

Katten på billedet er lige ved at vågne op fra en sterilisering. Midt på det bare felt på flanken kan man se hvor lille operations såret bliver
Gode råd


Vejledning i foder og kæledyrshåndtering


Vi specialisere os i sunde snacks, pelspleje og god kvalitet foder,

og har langt de fleste Hill's, Orijen og Acana varianter på hylden.

Vi hjælper meget gerne med at sørge for at din hund eller kat kommer på bedst muligt foder/ snacks.

Vaccinationer og rejsepasNoget til din rejsekammerat? 

Rejsepas, ormekure, vaccinationer og mikrochip osv. ordner vi med glæde!


På fotoet kan I se en Border Collie i motorcykel sidevogn.

Den fik øjenbetændelse flere gange.

Ole og Jeg blev enige om at han skulle prøve at finde flyvebriller til Django.

Det gjorde han, og siden da har der ikke været problemer :-)


A Special Level of Care


"Er du feriegæst på Samsø, så tag trygt din poteven med en tur til Christian.

Vores to tæver havde desværre raget en gang øjenbetændelse til sig på vores ferie i sommer. Den ældste har flere dårlige oplevelser med dyrlæger i bagagen, så vi var noget betænkelige ved situationen, da vi trådte ind i klinikken. Men Christian viste at have et enestående tag på både nervøs tæve og ditto mennesker :-) En særlig kombination af faglighed, engagement og evne til at læse den enkelte hund, som vi endnu ikke har set før."

Gry Mortensen.

"Sjældent har jeg oplevet en sådan empati og grundighed. Christian besidder en rolighed, mange kunne lære af. Stor respekt herfra !!"

Søs Nygaard